Jan 16

Ljubav u koricama


Dan zaljubljenih

Dok se Dan zaljubljenih približava, razmišljamo o najboljem načinu da izrazimo svoju ljubav prema posebnim osobama u našem životu. Iako cveće i čokolade nikada ne izlaze iz mode, možda je vreme da razmislite o nečemu dugotrajnijem i ličnijem. Zato vam predstavljam savršen poklon za dan zaljubljenih - foto knjigu!

Photobook tj. Foto knjiga je više od običnog albuma za slike jer su moderniji način da sačuvate najdraže zajedničke uspomene. Umesto da slike zauvek ostanu sakrivene na telefonu ili računaru, možete ih pretvoriti u predivnu knjigu koja priča priču o vašoj ljubavi.


Evo nekoliko razloga zašto je foto knjiga idealan poklon za Dan zaljubljenih:


1. Lični dodir

Foto knjige omogućavaju vam da dodate lični pečat vašim uspomenama. Možete uključiti slike sa vaših prvih sastanaka, putovanja ili posebnih trenutaka koji su definisali vašu vezu. Dodavanje ličnih poruka ili citata čini ovu knjigu još posebnijom.



2. Kreativnost bez granica

Kreiranje foto knjige pruža vam priliku da budete kreativni. Možete birati između različitih stilova, rasporeda i dizajna kako biste stvorili nešto jedinstveno i posebno. Vaša ljubav zaslužuje jedinstveni izraz, zar ne?


3. Ukras za vašu policu

U doba digitalne tehnologije, često zaboravljamo lepotu fizičkih fotografija. Foto knjiga omogućava vam da ponovno doživite te trenutke kroz listanje stranica prepunih predivnih slika. Svaki strana I svaka nova foto knjiga postaje deo priče koju zajedno gradite. Photobook editor za dizajniranje nudi mnogo mogućnosti, tako da dizajn birate sami pa će ova knjiga ujedno postati I najlepši ukras u dnevnoj sobi :).


4. Večna uspomena

 Za razliku od prolaznih poklona, foto knjiga ostaje kao trajna uspomena na vašu ljubav. Bilo da je to venčanje, godišnjica ili samo poseban trenutak koji želite zadržati, ova knjiga će vam pomoći da zauvek čuvate te posebne trenutke.



5. Lakoća izrade

Nije potrebno da instalirate aplikaciju, dovoljno je da pristupite sajtu inalbum.rs da odaberte format I odmah pristupate online editoru za jednostavno kreiranje foto knjiga. Za više mogućnosti savetujemo vam da knjigu kreirate preko računara. Sve što vam treba su vaše omiljene slike i malo vremena da stvorite nešto posebno.



Zato, umesto uobičajenih poklona, razmislite o izražavanju svoje ljubavi kroz jedinstvenu foto knjigu. Ova posebna uspomena ne samo da će oživeti vaše najlepše trenutke već će i postati dragocen deo vaše ljubavne priče. Srećno zaljubljenima i srećan Dan zaljubljenih!

Uvereni smo da će ova fotoknjiga postati  omiljena među svim ostalim knjigama na polici.
NAZAD NA POČETNU
loader

Ukoliko želiš da vidiš ponudu u BiH, odaberi opciju ispod.

Pređi na BiH sajt Ostani na ovom sajtu

Ukoliko želiš da vidiš ponudu u Srbiji, odaberi opciju ispod.

Pređi na RS sajt Ostani na ovom sajtu