Jan 17

Prvi krug oko sunca


Dečije slike u foto knjizi

 Od prvih reči do prvih koraka, malo je stvari tako dirljivih kao one koje se dešavaju tokom prve godine bebinog života. Nemojte prepustiti da ovi dragoceni trenutci ostanu samo u vašem sećanju – sačuvajte sve bitne milestonove u bebin prvi photobook :)


Nema savršenijeg poklona za prvi rođendan od knjige u kojoj ćete lepo poslagati sve te drage momente, uz po koju bitnu informaciju (datum, vreme, mesto rođenja, kilaža, dužina… kad je bila prva kašica, prvi zub, prvi koraci…), ta knjiga biće više od radosnice I više od albuma za slike.


Takođe možete kreirati knjige kao praznični poklon ili jednostavno iznenađenje u bilo kom trenutku, „samo zato“. Evo nekoliko kreativnih saveta kako da napravite foto-knjigu prve godine za svoju bebu:



1. Pratite te prekretnice!


Ne zaboravite da dokumentujete sve posebne prve trenutke vaše bebe - prevrtanje, puzanje, prva hrana, prve reči, prvi koraci i tako dalje. Čak i ako ne možete da se naterate da sve to zapišete ili ubacite u planer/ kalendar na telefonu, ako imate fotografije, možete i iz njih izvući datum.


2. Snimajte, slikajte…sve! :)


Razmislite o foto-albumu u stilu časopisa. Uhvatite što više iskrenih snimaka da možete napraviti pravu foto-reportažu prve godine vašeg deteta. Neke od najlepših fotografija hvataju emociju, a ne nužno i kontakt očima.


3. Hronološki pristup po mesecima


Podelite knjige u 12 celina za 12 meseci – za svaki mesec uz fotografije, napišite šta se bitno desilo u bebinom životu (a sve je bitno :))


4. Lični pečat

Ubacite po koji stiker, pozadinu a najbolje uvek je zanimljiv tekst koji prati slike.

Editor za kreiranje foto knjige je jednostavan, a svakako preporučujemo da radite na računaru I da napravite nalog jer ćete album pripremati više dana, pa da budete sigurni da vam se sve čuva. Iskoristite ponudjene rasporede, ili napravite svoje, igrajte se sa tekstom I različitim fontovima, stikerima, pozadinama – prilagodite foto knjigu vašem stilu I vašoj bebi.



5. Korice su bitne.


Ukoliko imate odgovarajuću fotografiju – iskoritite je da dizajnirate korice baš kao časopis. Možete odabrati I elegantne, klasične korice tu pored materijala birate I natpis (zlatotisak), kolevku, srce ili natpis “Prvi krug oko sunca”.



Bez obzira šta odaberete, opcije za prilagođavanje su zaista neograničene. Možete brzo i lako napraviti prelep, visokokvalitetan foto-album pomoću softvera prilagođenog korisniku koji vam daje potpunu kontrolu nad gotovim izgledom. Na samom početku svakako prvo odaberite format - kvadratni, portretni ili pejzažni foto-album, tj. Photobook.




Kad vaše dete odraste, ovo vaše malo remek delo imaće ogromnu vrednost baš za onog kome je namenjena!  

Uvereni smo da će ova fotoknjiga postati  omiljena među svim ostalim knjigama na polici.
NAZAD NA POČETNU
loader

Ukoliko želiš da vidiš ponudu u BiH, odaberi opciju ispod.

Pređi na BiH sajt Ostani na ovom sajtu

Ukoliko želiš da vidiš ponudu u Srbiji, odaberi opciju ispod.

Pređi na RS sajt Ostani na ovom sajtu